Humorenii pregătesc asaltul final pentru promovarea în Liga a III-a

FC Șoimii poate readuce fotbalul din Gura Humorului pe harta Ligii a III-a după o pauză de 15 ani. Pentru asta, echipa pregătită de Mihai Obreja trebuie să treacă la barajul de promovare de campioana județului Vaslui, Sporting Comstar, prima manșă fiind programată pe stadionul Tineretului, duminică, de la ora 18.00.

Ne dorim foarte mult să promovăm și sper să luăm o opțiune serioasă în acest sens încă din manșa tur. Vom întâlni o echipă compactă, cu câțiva jucători care au mai trecut prin barajele de promovare, dar ne-am pregătit bine pentru acest prim meci. Am intensificat antrenamentele în această săptămână și avem tot lotul valid la dispoziție. Duminică, contăm și pe un stadion plin, pe 1.500-2.000 de spectatori, care să ne poarte spre victorie”, a declarat antrenorul Mihai Obreja, care se afla în lotul celor de la CS Gura Humorului la ultima promovare în Liga a III-a, la finalul sezonului 2008/2009.

FC Șoimii va miza la barajul de promovare pe următorul lot de jucători: Gabriel Iulian Marcu, Nicolae Adrian Axinte, Vlăduț Alexandru Duceac – Vasile Maganu, Vasile Marian Păduraru, Alexandru Pădureț, Gabriel Laurențiu Nechita, George Neagoe, Claudiu Mihai Ungureanu, Nicușor Lucian Kuruc, Ionuț Cuciurean, Lucian Dumitru Luchian, Nicolae Gliga, Emanuel Ilie Moloce, Răzvan Florin Bîgu, Mihai Obreja, Bogdan Constantin Stroia, Adrian Gafița, Șerban Dumitru Tunsu, Ciprian Severin și Ionuț Valentin Timiș.

Înființată în vara anului 2023, FC Șoimii Gura Humorului a câștigat din primul sezon Liga a IV-a din județul Suceava cu un avans de un punct în fața celor de la Juniorul Salcea.

Un fost stelist în lotul campioanei din Vaslui

De partea cealaltă, Sporting Comstar a devenit campioană în județul Vaslui cu o singură înfrângere în 22 de meciuri disputate și un avans de 17 puncte în fața următoarelor clasate: Sporting Banca și FC Gârceni.

Bogdan Panait (41 de ani), fost fundaș la FC Vaslui, Steaua, și Aris Limassol (Cipru) este cel mai emblematic jucator din lotul campioanei vasluiene.

În zona de nord a Moldovei se mai joacă meciurile de baraj Pro Sport Vârfu Câmpului (Botoșani) – USV Iași și Ceahlăul II Piatra Neamț – CS Sportul Onești. Manșele retur vor avea loc duminică, 23 iunie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *