FC Snagov- Cetatea 2-1

Meciul cu Sportul este deja istorie, “galben-albastrii” se deplaseaza in codrii Vlasiei, pe malul lacului Snagov, nu pentru a da o lovitura imobiliara, ci doar pentru niste “amarate” de puncte vitale in dorinta de a nu mai juca vineri la orele dupa-amiezii.

Elevii lui Ovidiu Murariu au plecat inca de vineri cu speranta de a bifa prima deplasare fara infrangere din acest an. Se doreste in primul rand prestarea unui joc bun in fata ocupantei locului 6, care nu are nici o infrangere pe teren propriu, speram doar pana acum!

Marii absenti din tabara suceveana par a fi suspendatii Adrian Dumitru si Vespazian Colban. In aceste conditii suporterii bucovineni isi pun sperantele in Homneac si Gurita, desi la casele de pariuri sansele ca acestia sa “perforeze” poarta “alb-rosie” par destul de mici!

Ramaneti pe GazetaSV.ro pentru a vedea daca sucevenii pot pune capat celor 11 luni de seceta de cand n-au mai castigat in deplasare.

Dupa un joc de tatonare. cum ar zice unii, Golofca este primul care-si ia oarecum “inima in dinti” si inceraca un sut de la 17m lateral dreapta, care insa nu gaseste cadrul portii.

Snagovul are o ocazie destul de mare, dar Rohetki prinde mingea sutata destul de anemic din 14m. Raportul la cornere este de 2-0 in favoarea gazdelor.

Schimbare totala de situatie intr-un singur minut! Varful Snagovului Radulescu mai intai deschide scorul printr-un sut imparabil de la 16m, care ajunge in vinclul portii sucevene, pentru ca la doar cateva secunde distanta sa duca scorul la 2-0 din mijlocul unei aparari sucevene inca nerevenita din socul primirii primului gol.

Dupa golurile primite antrenorul Ovidiu Murariu incearca sa schimbe ceva la echipa. Pentru inceput l-a mutat pe Romaniuc alaturi de Gurita, insa atacul sucevean nu primeste mingi utile.

Chiar inainte de finalul primei reprize s-a mai notat inca o ocazie, dar din pacate tot in dreptul “alb-rosilor” de la Snagov…

In minutul 46 Homneac l-a inlocuit pe Gurita

Iata si celelalte rezultate consemnate la pauza in seria noastra:

Botosani – Buftea 3-0

Sportul – Giurgiu 0-0

Tulcea – Galati 0-0

Petrolul – Dinamo II 3-0

Chiajna – Stiinta Bc 0-0

Dominare sterila a sucevenilor, cele cateva lovituri libere obtinute nefiind concretizate nici macar in ocazii periculoase.

Azaharioaiei a intrat in locul lui Golofca

Ocaziile sucevenilor se intetesc… Streinu si Onciu fiind printre protagonisti!

Primul nostru sut pe cadrul portii se consemneaza in min 75 cand Celpan trage de la 20m insa portarul Snagovului retine.

Noul intrat Azaharioaiei prinde un sut de zile mari si nimereste vinclul portii adverse, reducand din handicap, Snagov 2 – Suceava 1

Negru l-a inlocuit pe Bernard

Pe finalul meciului am mai notat doua suturi periculoase la poarta Snagovului, bineinteles fara nici un rezultat pe tabela de marcaj.

SCOR FINAL 2-1…

Tabloul complet al partidelor desfasurate in aceasta etapa in seria noastra, in care speram din ce in ce mai putin…

FC Botoşani – CS Buftea 5-0

Sportul Studenţesc – Dunărea Giurgiu 1-2 (Lung 47’ / Samoila 57’, COJENEL 71’)

Delta Tulcea – Dunărea Galaţi 2-1 (Anton 60’, Lucan 90’ / M. Marin 86’)

Petrolul Ploieşti – Dinamo II 3-0 (A. Stoica 15’, Arnautu 27’, Cotan 35’)

Concordia Chiajna – Ştiinţa Bacău 1-0 (Stefan Pop 47’)

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FC Snagov- Cetatea 2-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*