FC Pojorâta, liderul surpriză

Fc Pojorata a devenit noul lider al Ligii a 4-a, dupa ce s-a impus astazi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, in fata celor de la Bucovina II Fratautii Noi, intr-un meci contand pentru etapa a 5-a. Gazdele si-au asigurat a treia stagionala prin golurile marcate de Stroia, Iftimie si Lazar, in vreme ce oaspetii au punctat prin Apostol.

Exilata la Falticeni, Foresta Malini s-a impus in derbyul rundei, scor 2-1, in fata celor de la Minerul Iacobeni. “Galben-verzii” si-au asigurat victoria inca din prima repriza, cand au marcat prin Prisaca si Cristea. Oaspetii au avut sansa de a reveni in joc pe final, cand au marcat golul de onoare si au ratat un penalty prin Movileanu.

Scorul zilei a fost realizat de Avantul Volovat, care a trecut in propriul fief, cu 7-1, de Unirea Boroaia, prin golurile inscrise de Pacurari (5), Bijec si P. Ionesi. Etapa de astazi a consemnat si primele victorii stagionale pentru Somuz Falticeni si Zimbrul Siret, care au dispus de Florconstruct Patrauti, respectiv Sporting II Arbore.

Intr-un alt joc al etapei de astazi (foto), Cs Gura Humorului a plecat cu toate cele trei puncte de la Stroiesti, dupa un sec 4-1 administrat gazdelor de la Vointa. Formatia humoreana a punctat prin Beleca (2), Obreja si Gafita, in vreme gazdele si-au spalat onoarea prin Marmeliuc, care a inscris la jumatatea reprizei secunde.

Rezultatele etapei a 5-a:
Avantul Volovat – Unirea Boroaia 7-1
Fc Pojorata – Bucovina II Fratautii Noi 3-1
Somuz Falticeni – Florconstruct Patrauti 5-2
Vointa Stroiesti – CS Gura Humorului 1-4
Bradul Putna – Rapid II Mihoveni 4-2
Moldova Draguseni – Viitorul Liteni 4-1
Foresta Malini – Minerul Iacobeni 2-1

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FC Pojorâta, liderul surpriză"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*