FC Pojorâta – Dorohoi: 2-1

FC Pojorata a bifat prima victorie de la startul pregatirilor de iarna, dupa ce s-a impus astazi, cu scorul de 2-1 (1-0), in fata divizionarei secunde FCM Dorohoi, intr-un joc amical disputat la Campulung Moldovenesc.

Aflata pe final de cantonament, trupa antrenata de Danut Mandrila a intrat la pauza in avantaj, in urma golului reusit de Colta, aflat la prima reusita in tricoul gruparii de la poalele Raraului. Pe fondul unui joc deschis, botosanenii au restabilit egalitatea in repriza secunda, printr-un sut deviat a lui Ivasca. Ultimul cuvant a apartinut insa celor de la FC Pojorata, care si-au asigurat victoria cu un sfert de ora inainte de final printr-un gol semnat de Buhacianu pe contraatac.

FC Pojorata (prima repriza): Turita (Muresan) – Cristescu, Patca, Bolbos, Razlog – Cherariu, Stanescu, Colta, Virlan – Buhacianu, Rus. Antrenor: Danut Mandrila.

FC Pojorata (repriza a doua): Puianu – Kuruc, Prundean, Tivodari, Iuga – Dutica, Platon, Ionita, Padurariu – Buhacianu, Rus. Antrenor: Danut Mandrila.

In ciuda terenului acoperit cu zapada, fost un meci spectaculos, cu multe ocazii de ambele parti. Noi am fost mai pragmatici. Asta a facut diferenta”, a precizat antrenorul celor de la FC Pojorata, Danut Mandrila, care a renuntat, cel putin pana in vara, la ideea inregimentarii juniorului Ieseanu de la Dinamo Onesti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FC Pojorâta – Dorohoi: 2-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*