FC Pojorata – Cetatea: 2-1

FC Pojorata ramane in cursa pentru promovare dupa ce s-a impus, cu scorul de 2-1, in meciul disputat sambata, pe teren propriu, in fata gruparii Cetatea Targu Neamt, in cadrul etapei a XX-a a Ligii a III-a.

Trupa antrenata de Danut Mandrila a deschis scorul in minutul 31, la o faza in care S. Rus a finalizat din gura portii o pasa venita de la Buhacianu. Gazdele aveau sa intre la pauza cu 2-0, dupa ce acelasi S. Rus l-a executat din a doua incercare pe suceveanul din poarta Cetatii, Mihai Luca. Pe fondul unui joc pe contre, nemtenii au redus din handicap in minutul 69, cand Bobric a profitat de o greseala a unui fundas al gazdelor si l-a invins pe Turita cu o lovitura de cap. FC Pojorata – Cetatea Targu Neamt s-a terminat 2-1, iar, cu un meci mai putin disputat, gruparea de la poalele Raraului ramane in calcule pentru promovare.

„Speram sa ne putem juca sansa pana in ultima etapa, atunci cand vine Stiinta Miroslava la noi” – antrenorul Danut Mandrila.

FC Pojorata: Turita – Prundean, Patca, A. Razlog, Cristescu – Dutica, Stanescu, Colta, Padurariu – Buhacianu, Rus. Au mai intrat: Kuruc, Bolbos, Varlan si Tivodari.

Bucovina Radauti a reusit a doua victorie in retur

Bucovina Radauti a lasat deoparte problemele financiare, bifand a doua victorie din retur, scor 1-0, in meciul pe care l-a disputat vineri dupa-amiaza, pe teren propriu, in fata celor de la Aerostar Bacau. Unicul gol al intalnirii a fost marcat chiar in minutul 2, cand Zaremba a finalizat cu un sut la coltul scurt o pasa venita de la Iulian Ionesi. In partea secunda, radautenii au trecut in trei randuri pe langa golul doi, la ocaziile avute de Lutac, Zaremba si Ionesi. Bucovina – Aerostar s-a terminat 1-0.

Bucovina Radauti: Prutean – Alecsandru, Polocoseri, Hrimiuc, C. Ciurla, A. Ciurla, Vitu, Lutac, Zaremba, Stoian, Ionesi. Au mai intrat: Grecu, Pasaila, Sabie si Vicol.

Rezultatele etapei a XX-a:
Bucovina Radauti – Aerostar Bacau 1-0
Ceahlaul II – Sepsi Sfantu Gheorghe 0-3
Petrotub Roman – AFK Miercurea Ciuc 1-2
Sporting Liesti – Stiinta Miroslava 0-1
FC Pojorata – Cetatea Targu Neamt 2-1
FC Zagon si CSM Pascani au stat.

In runda viitoare a Ligii a III-a , Bucovina Radauti se va deplasa la Zagon, in vreme ce FC Bucovina Pojorata va evolua in fieful celor de la Aerostar Bacau.

COMENTARII:

1 Comentariu la "FC Pojorata – Cetatea: 2-1"

  1. MIROSLAVA: are 43 puncte +3p cu AFK-loc 7(ac), 3p cu Păpăuți-nu se dispută (0-3 dp), în etapa 20 stă, 3/1/0p cu Rădăuți-loc 9(dp), 3p cu Sepsi-loc 3(ac), 0p cu Pojorâta-loc 2(dp) = 55/53/52 puncte. 2 etape stă. POJORÂTA: are 39 puncte +3 cu Aerostar-loc 6(dp), 3 cu Zagon-loc 11(ac), 3 cu Liești-loc 10(dp), 3 cu Păpăuți-nu se dispută (3-0 ac), 3 cu Rădăuți-loc 9(dp), 3 cu Miroslava-loc 1(ac) = 57 puncte. 1 etapă stă. Dacă Bucovina Rădăuți (arbitrul promovării) face două „minuni” în meciurile directe cu Știința și Pojorâta, putem spune că Suceava va avea mai mult ca sigur DOUĂ echipe în Liga a-II-a. Mult succes acestei mici și ambițioase echipe.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*