FCM Bacău – Armonia: 0-3

Armonia Falticeni si-a consolidat locul 3 in clasamentul seriei de nord a Ligii I la fotbal feminin, dupa ce a castigat duminica, cu scorul de 3-0, pe terenul celor de la FC Magura Bacau, intr-un meci contand pentru etapa a XI-a din cadrul sezonului regulat. Aflate la prima aparitie oficiala din acest an, fetele antrenate de Marcel Irimie si Alin Rotariu au avut partida la discretie. Raluca Mitrut a deschis scorul in minutul 38, la o faza prelungita de atac, iar dupa pauza, sucevencele si-au securizat victoria gratie unei duble semnata de Teodora Placinta (foto).

Marcel Irimie: “A fost un meci la discretia noastra, in care Bacaul nu a tras nici macar un sut pe poarta. In schimb, daca fetele noastre erau mai atente la finalizare, diferenta de scor putea fi mult mai mare. Sunt multumit de jocul fetelor. Se vede ca au progresat fata de turul campionatului”.

Armonia Falticeni: Rosca – Craciun, Havristiuc, Vasiliu, Mitrut, Neda, Buturas, Artenie, Nistor, Placinta, Padurean. Antrenori: Marcel Irimie si Alin Rotaru. Pe parcursul jocului au mai intrat: Litra, Ungureanu, Loghin, Drobota si Onofrei.

Vezi o galerie foto de la meciul de duminica!

Rezultatele etapei a XI-a:
Viitorul Reghin – Ladies Targu Mures 4-2
FC Magura Bacau – Armonia Falticeni 0-3
Olimpia II Cluj – Heniu Prundu Bargaului 0-1
Vasas Odorhei a stat in aceasta runda.

Clasament: 1. Heniu 30p, 2. Vasas 22p, 3. Armonia 18p, 4. Olimpia II Cluj 13p…

In runda urmatoare, Armonia va primi duminica, cu incepere de la ora 11.00, pe stadionul Tineretului, vizita celor de la Olimpia II Cluj, intr-un meci decisiv in incercarea sucevencelor de a prinde locul secund la finalul sezonului regulat.

Foto: Ionut Branzei

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FCM Bacău – Armonia: 0-3"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*