FC Cetatea, un fel de Auschwitz

Comparatia dintre clubul fanion al judetului nostru si lagarul de concentrare din regimul nazist pare tot mai aproape de realitate. In mod sigur, la aceasta s-au gandit cei care au asistat la amicalul dintre Cetatea si Rapid CFR, disputat luni in cartierul Itcani.

Putinii spectatori care s-au incumetat sa indure frigul patrunzator pentru a urmari primul amical din acest an dintre formatiile Cetatea si Rapid CFR au avut ocazia de a lua parte la o noua demonstratie de penibil din partea clubului din Areni.

Antrenorul ‘alb-albastrilor’, Ioan Radu, si-a grupat elevii in doua formatii, Cetatea I si Cetatea II, care au fost schimbate la pauza. Jucatorii s-au echipat in vestiarele stadionului Areni, iar la pauza au fost transportati. Modul in care s-a facut acest lucru candideaza la topul celor mai mari gafe ale lui Anton. Rand pe rand, jucatorii au intrat in lada unui camion destinat transportului de marfa. Fara scaune, banci si in absenta a unui macar singur petec de geam, jucatorii de la clubul fanion al judetului nostru au fost transportati catre vestiarele din Areni, intocmai ca si evreii catre lagarele de concentrare ale regimului nazist.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *