Favoriţi contra lui Dinamo

Universitatea Suceava evolueaza vineri seara, cu incepere de la orele 19.00, impotriva celor de la Dinamo, intr-o partida gazduita de Sala “Romeo Iamandi” din Buzau si care va fi transmisa in direct de Digi Sport 2.

Aflati intr-o cursa de recuperare a punctelor pierdute in prima jumatate a turului, “studentii” merg in fieful penultimei clasate cu intentia declarata de a bifa a doua victorie consecutiva in Liga Nationala, chiar daca Dinamo este considerat un adversar incomod. “Intalnim o echipa incomoda, avand in vedere ca, in urma cu doua etape, Dinamo a obtinut o victorie facila contra unui adversar dificil, este vorba de Ploiesti. Este o echipa care intinde de multe ori o capcana adversarului. Asa au castigat si acel meci. Baietii nostrii s-au prezentat insa bine la ultimele antrenamente si cred ca vom face un joc bun, in care vom reusi sa ne impunem la final”, a declarat antrenorul echipei sucevene, inaintea meciului de vineri.

Florin Acatrinei considera ca Universitatea este favorita, dar este convins ca dinamovistii se vor agata de orice minge. “Ne asteapta o deplasare foarte grea, pe terenul unei echipe care practica un joc mai lent, dar care incearca sa se agate de orice sansa pentru a scoate puncte pe teren propriu. Cred ca noi plecam ca favoriti in partida de vineri si nu avem voie sa facem pasi gresiti. Sunt convins ca vom face un meci bun si ne vom intoarce cu cele doua puncte”, a declarat internationalul sucevean.

Adi Mitrea este de parere ca Dinamo este un adversar facil, in fata caruia se pot obtine fara emotii cele doua puncte puse la bataie vineri seara. “Dinamo este o echipa in fata careia ne este la indemana sa luam cele doua puncte. Au doi-jucatori cu experienta, dar atat. Cu o mobilizare foarte buna puteam sa obtinem victoria. Pana vineri, mai avem timp sa punem la punct si ultimele detalii in jocul nostru, astfel incat sa facem un meci bun si sa nu avem emotii in ceea ce priveste castigarea celor doua puncte”, a spus Adi Mitrea. Colegul sau, Alin Petrea, se asteapta la un meci greu, dar este convins ca Universitatea se poate impune la Buzau, in conditiile in care repeta jocul bun pe care l-a prestat in ultimele doua deplasari. “Va un meci foarte greu. Dinamo va incerca sa scoata cel putin un punct. Daca vom repeta insa evolutiile avute in ultimele doua deplasari, cele de la Bacau si de la Odorhei, cu siguranta de aceasta data vom obtine victoria, acesta fiind de altfel si obiectivul nostru”, a spus Alin Petrea.

Meciul Dinamo – Universitatea va fi arbitrat de brigada constanteana Adrian Georgescu / Mihai Moldoveanu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Favoriţi contra lui Dinamo"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*