Farul Constanţa – CSU Suceava: 27-28

CSU Suceava s-a impus la limita, cu scorul de 28-27 (13-11), pe terenul celor de Farul, intr-un meci disputat vineri, in Sala Sporturilor din Constanta, in deschiderea etapei XXIV-a din cadrul Diviziei A la handbal masculin – Seria A.

Echipa antrenata de Adrian Chirut a condus pe tabela de marcaj pe intreg parcursul intalnirii, avand emotii doar pe final, cand gazdele s-au apropiat la un singur gol. Universitarii au avut 5-4 la jumatatea primei reprize, 9-8, in minutul 23, pentru ca la pauza sa intre cu un avantaj de doua reusite, scor 13-11. In partea secunda, pe fondul golurilor marcate de Burlacu si Baican, dar si a paradelor portarului Cristi Tcaciuc, oaspetii s-au distantat la 17-13, ecart ce avea sa se pastreze pana la scorul de 28-24. In ultimele trei minute, formatia suceveana n-a mai gasit insa drumul spre gol, a ratat doua aruncari de la 7 metri, iar Farul s-a apropiat la un singur gol, scor final 28-27.

CSU Suceava: C. Tcaciuc, Manea – Burlacu (7 goluri), Baican (6 goluri), R. Bursuc (4 goluri), Olariu (4 goluri), Costea (3), C. Bursuc (3), Preda (1), Alexa, Aldica, I. Tcaciuc, Preda, Oprea. Antrenor: Adrian Chirut.

A fost un meci in care am condus in permanenta pe tabela de marcaj. Trebuia sa castigam la o diferenta de 7-8 goluri, dar, din pacate, am ratat foarte mult pe final si am avut ceva emotii cand gazdele s-au apropiat la un singur gol. Sunt multumit de cum s-au luptat baietii, de cum s-au daruit, dar mai trebuie sa fim mai atenti la finalizare. Mai avem de munca in perspectiva barajului dar si de jucatori daca vrem sa jucam in Liga”, a declarat Adrian Chirut, care a remarcat prestatia portarului Cristi Tcaciuc in jocul de la Constanta.

In penultima runda de campionat, CSU Suceava va primi marti, cu incepere de la orele 11.00, in sala Liceului Sportiv, vizita celor de la GSIP Moreni.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Farul Constanţa – CSU Suceava: 27-28"

  1. Bravo baietilor si stafului .

  2. Bravo baieti!Bravo Adi Chirut!Vrem ,din nou,echipa in prima Liga!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*