Fara transferuri in aceasta iarna

Clubul Universitatea Suceava nu va efectua transferuri in aceasta iarna. Cel putin, asta au lasat sa se inteleaga Leonard Bibirig si Petru Ghervan, cei doi conducatori ai “studentilor” declarandu-se multumiti de jucatorii pe care ii au la dispozitie in acest moment.

Sucevenii au purtat in vara negocieri cu fostul pivot al Stelei, Dan Savenco(foto stanga), insa acesta a preferat sa ia drumul Gorjului. Intre timp, fostul stelist s-a despartit de Pandurii, dar acum sucevenii nu mai par interesati de serviciile sale.

“Ceea ce nu se ia in calcul aproape niciodata este faptul ca, aducandu-ti mai multi jucatori, aduci si mai multe probleme, nu numai un plus de valoare. Problemele care apar odata cu transferul mai multor jucatori pot fi atat de dificil de gestionat incat banii pe care ii dai pe aducerea acestora sa nu se regaseasca in valoarea lotului. De aceea, eu cred ca cel mai important este sa gestionam ce avem acum in curtea noastra si sa observam unde avem fisuri. Apoi trebuie, fie sa incercam optimizarea lucrurilor acolo unde ele nu arata bine, iar daca nu se poate, abia atunci sa aducem un alt jucator, dar nu mai multi. In aceasta vara am adus trei jucatori si cred ca ne-am depasit toate recordurile de pana acum”, a anuntat Petru Ghervan.

De cealalta parte, antrenorul Leonard Bibirig s-a declarat multumit cu lotul pe care il are la dispozitie in acest moment: “Eu sunt foarte multumit de actualul lot si imi doresc foarte mult ca jucatorii sa fie sanatosi, sa dea totul in teren si sa aduca un raport cat mai mare la rezultatele echipei.”

Singura noutate din lotul Universitatii pentru retur ar putea fi pivotul Alexandru Margineanu. Sansele ca acesta sa joace la Suceava depind insa de Federatia Romana de Handbal, pentru ca sportivul are contract cu Centrul National de Excelenta. Sucevenii isi doresc sa il inregimenteze pe jucatorul in varsta de 20 de ani, dar pentru o perioada mai indelungata de timp si contra unei sume acceptabile de bani. Negocierile in acest caz se vor finaliza saptamana viitoare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Fara transferuri in aceasta iarna"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*