Fanii invită sucevenii în tribunele Areniului

suporteri galerie Rapid Suceava Areni

Pentru membrii galeriei sucevene sezonul Ligii a II-a a început deja. Suporterii Rapidului şi-au pregătit “arsenalul” pentru noua ediţie de campionat şi încearcă să aducă în galerie noi membri până la primul meci de pe „Areni,” programat sâmbătă, pe 5 septembrie, cu Bucovina Pojorâta.

„Ne dorim ca după foarte mulţi ani Suceava să facă parte din primul eşalon. Considerăm că echipa locală poate să se bată de la egal la egal cu Rapid Bucureşti şi cu celelalte formaţii care îşi doresc să promoveze, mai ales după ce în sezonul trecut Rapid CFR Suceava a făcut o figură frumoasă până în play-off. Sucevenii ar trebui să vină în număr cât mai mare la stadion pentru că spectatorii reprezintă un sprijin pentru echipă, o motivaţie în plus pentru jucători să se dăruiască pentru această echipă”, au anunţat fanii suceveni.

Membrii galeriei sucevene s-au organizat şi pe facebook, distribuind diverse mesaje prin care îi invită pe toţi simpatizanţii sportului să fie alături de echipa locală în noul sezon.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Fanii invită sucevenii în tribunele Areniului"

  1. oameni buni ce se mai aude mare proiect lui ionel de la primarie ,,nopturna ,, daca uit saptamana mai este se tremina plus mai este o luna de zile trebuie o aveam dupa afirmatii, viseza promovare eu spun sa fim realisti nui usor eu cred lotul anu trecut este mai bun decat anu asta,dar vreu daca pune nopturna batranul areni vreu arat ,,proiectul in photo shop,, in suceava se poate stadion dar alte visuri ai primarii

  2. Dau o bere celui care traduce comentariul lu´ omul fără țigări.

  3. Veniți la stadion! Susțineți echipa locală! Hai Suceava !

  4. eu bucovineanul | 27 august 2015 at 20:42 | Răspunde

    eu m-as mira sincer daca ar pune nocturna si ar schimba numele din sezonul viitor, daca nu o sa faca asta, nu o sa fie ceva iesit din comun. 🙂

  5. Forza Suceava ! Fuga pe Areni ,eu ajung acasa din strainatate pe 2 sept . Abia asteptam sa inceapa noul sezon de liga a 2 a , o sa fiu prezent la toate meciurile pe Areni!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*