Fanii aşteaptă cât mai mulţi suceveni în galerie

Rapid galerie suporteri

Cele două galerii sucevene, Cohors Dacorum și Comando Bukowina, îi invită pe suceveni să li se alăture în număr cât mai mare la meciul de duminică, împotriva Rapidului din București. Toţi sucevenii care vor să susţină activ Rapid Suceava sunt aşteptaţi duminică, începând cu ora 9:30, pe Măraşeşti, vis-a-vis de intrarea în Catedrală, urmând ca la ora 10:30 să se plece spre Stadionul „Areni”.

Pentru acest meci cele două galerii au decis să se mute în peluza dinspre Primărie. Membrii galeriei au promovat meciul și pe Facebook, unde și-au anunțat prezența un număr considerabil de susținători.

„Hai în galerie la un meci care se anunță a fi de poveste pentru bătrâna noastră arenă! Hai să susținem această echipă!”, este mesajul fanilor suceveni, care şi-au exprimat totodată speranţa ca sucevenii să se alăture galeriei și la următoarele meciuri, nu doar la meciurile cu echipele importante.

De cealaltă parte, Rapid Bucureşti va fi încurajată pe Areni de cel puţin 200 de fani.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Fanii aşteaptă cât mai mulţi suceveni în galerie"

  1. FORTZA SUCEAVA.HAI BAIETI,CAND VRETI PUTETI INVINGE PE ORICINE.

  2. doamne ajuta pe baieti sa castige.Doamne tu care faci minuni.Hai baieti jucati cu toata forta si concentrarea voastra.Forta Suceava

  3. iar umiliti! :)) | 20 martie 2016 at 11:27 | Răspunde

    asa sa va luati…:)) cine plm sunteti voi?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*