Family a jucat finala Neymar Jr’s Five Cup

Family Suceava a fost la un gol distanta de a castiga faza nationala a Neymar Jr’s Five Cup si implicit a ratat o excursie de vis in Brazilia. In direct la ProX, echipa lui Costel Pamparau a pierdut finala disputata sambata la Bucuresti, dupa regula golului de aur, cu scorul de 0-1, in fata celor de la ABC United Timisoara. Formatia suceveana a castigat grupa din care a facut parte cu maximum de puncte dupa 2-0 cu Just Friends, 5-0 cu Catalanii si 2-1 cu United to Victory, iar in faza semifinalelor a trecut de Galacticii, cu scorul de 2-1.

Family Suceava: Daniel Fartais, Alexandru Grigoras, Iustin Filip, Costel Pamparau, Nicolae Ciutac, Alex Dragomir, Daniel Paius si Florin Turineac.

Neymar Jr’s Five Cup este o competitie care a reinventat regulile fotbalului de cinci la cinci. Astfel, echipele pierd cate un jucator de fiecare data cand primesc un gol, pana cand o echipa ramane fara jucatori sau pana cand s-au scurs cele zece minute regulamentare ale unui meci. În acest an, peste 60 de tari, de pe sase continente, au gazduit etape de calificare, cu scopul de a gasi cea mai buna echipa care sa obtina trofeul finalei mondiale, care se va desfasura la Instituto “Projeto Neymar Jr.” din Brazilia, pe data de 21 iulie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close