Fălticeniul s-a impus la Memorial

Peste 50 de arbitri si observatori si-au dat intalnire duminica, pe terenul Ramiro, la cea de-a VI-a editie a Memorialului “Gheorghe Stefanovici” la fotbal. Organizat de Comisia Judeteana de Arbitri Suceava, in parteneriat cu Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava, turneul omagial din acest an a reunit la start sase formatii.

Dupa aproape sapte ore de fotbal, trofeul a ajuns in posesia arbitrilor de la Subcomisia Falticeni, care s-au impus in finala, fata cavalerilor fluierului de la Subcomisia Gura Humorului. Podiumul editiei din acest an a fost completat de CJA Suceava.

Memorial Gheorghe Stefanovici

La festivitatea de premiere, oficiala de Cristi Stefanovici, fiul fostul sef al arbitrilor suceveni, au fost acordate si trei premii speciale. Astfel, Andrei Durniuc (Falticeni) a castigat titlul de cel mai bun portar, Ionut Ignat (Suceava) a fost desemnat cel mai tehnic jucator, in vreme ce Andrei Itco si-a adjudecat titlul de golgheter.

Echipa Subcomisiei Falticeni a fost formata din urmatorii jucatori: Andrei Durniuc – Marcel Irimie, Robert Maranduca, George Plantos, Alexandru Blanariu, Andrei Corduneanu, Andrei Chelaru, Sergiu Ciubotaru si Petru Nagy.

A fost o competitie reusita la care au luat parte peste 50 de arbitri din judet. In plus am avut onoarea sa-l avem alaturi de noi si un arbitru FIFA, in persoana lui Sebastian Gheorghe. Le multumim tuturor pentru participare”, a precizat Ovidiu Vranau, unul dintre organizatori.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Fălticeniul s-a impus la Memorial"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*