Fălticenenii au făcut colecție de medalii la naționale

Înotătorii fălticeneni legitimați în prezent la Dinamo București au realizat o adevărată colecție de medalii la Campionatele Naționale în bazin de 50 de metri, găzduite pe parcursul săptămânii trecute de Complexul Sportiv de Natație din Otopeni.

Daria Silișteanu (14 ani – foto) a fost în prim-plan, cu 16 medalii câștigate, dintre care patru de aur în probele de senioare, la 50 și 100 de metri spate, 50 de metri fluture și cu ștafeta mixtă de 4×100 de metri. Totodată, sportiva pregătită de Luis Lăcătuș și Andrei Pinticanu a doborât mai multe recorduri naționale, printre care cel de senioare în proba de 50 metri future, un a oprit cronometrul la 27 de secunde și 36 de sutimi.

Colegele sale de la Dinamo, Aissia Prisecariu și Maria Tenciuc, și-au trecut în palmares câte 11 medalii. Printre altele, Prisecariu a cucerit două titluri de campioană națională la senioare în proba de 100 metri spate și cu ștafeta mixtă de 4×100 metri, din care a făcut parte și Tenciu.

Pe podiumul de premiere au mai urcat fălticenenii Rianna Amariei (6 medalii), David Ionuț Zarojanu (3 medalii) și Daria Alexa, ultima fiind încă legitimată la ACS “Nada Florilor” Fălticeni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Felicitari fanilor Inotatorilor Falticeneni! Talentul si performantele lor au aratat lumii ca talentul se naste in Falticeni si ca putem fi mandri de sportivii nostri! Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *