Expoziţie „Mihai Eminescu”

În perioada 12-15 ianuarie 2011, Galleria Suceava, în colaborare cu şcoala Nr.9 “Ion Creanga” din Suceava, vă invită la Memorialul Mihai Eminescu. În cadrul acestui memorial se vor organiza mai multe activităţi închinate memoriei marelui poet printre care se vor regăsi: un concurs de cunoştiinţe despre viaţa şi opera lui Mihai Eminescu, un recital de poezii din opera acestuia, precum şi o prezentare biografică a vieţii celui supranumit Luceafărul poeziei româneşti. Pe parcusul celor trei zile se va putea vizita şi expoziţia dedicată poetului nepereche, aflata la parterul Galleriei. De precizat, că expoziţia va rămâne deschisă până pe 30 ianuarie 2011.

Programul evenimentului:

12 ianuarie – Dechiderea expoziţiei
3 ianuarie, ora 17.00 – Vernisajul expoziţiei, cu o prezentare biografică interactivă
14 ianuarie, ora 14.00 – Concurs de cunoştinţe despre viaţa şi opera lui Mihai Eminescu
15 ianuarie, ora 14.00 – Recital de poezii şi cântece pe versurile lui Mihai Eminescu

Evenimentele săptămânii în Galleria Suceava:

Teatru pentru copii, sâmbătă, la Galleria Suceava

Sâmbătă, 15 ianuarie 2011, de la ora 11.30. Compania de Teatru pentru Copii și Tineret “New Talents” va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa “Fetiţa cu chibrituri”. Accesul este gratuit! După program, copii se vor distra în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării. Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Întâlnire cu Bobo, clovnul preferat al copiilor

Din 10 ianuarie 2011, în fiecare zi de luni până vineri din luna aceasta, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întânire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo. Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Expoziţie „Mihai Eminescu”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*