Experienţa a făcut diferenţa

Antrenorii echipelor HC Caras-Severin si Universitatea Suceava considera ca diferenta in meciul de joi a facut-o experienta superioara a resitenilor. Tehnicianul Leonard Bibirig s-a aratat nemultumit de jocul “studentilor” la linia de 9 metri si spera ca problemele aparute in Banat sa fie rezolvate pana la urmatorul joc oficial.

“Am inceput campionatul in fata unei echipe foarte competitive, care, din ce cunosc, are ca obiectiv un loc de cupa europeana. Meciul a fost echilibrat in primele 20 de minute, dar odata cu trecerea timpului experienta gazdelor si-a spus cuvantul. Lipsa noastra de concentrare pe faza de finalizare le-a permis celor de la Resita sa se distanteze la o diferenta linistitoare. Am avut probleme la finalizarea de la 9 metri, unde am stat intr-un singur jucator. Speram ca in etapele care vin sa corectam aceste greseli. Felicit echipa din Resita pentru victoria meritata si ii doresc succes in continuare”, a declarat Leonard Bibirig.

De cealalta parte, tehnicianul echipei gazda, Aihan Omer, a tinut sa-si felicite jucatorii pentru atitudinea cu care au abordat meciul cu Universitatea Suceava.

“Sunt bucuros ca am castigat acest joc, considerat derby-ul campionatului. Trebuie sa felicit jucatorii pentru felul in care s-au batut si de asemenea publicul spectator, venit in numar mare si care ne-a ajutat sa obtinem acest rezultat. Noi am pregatit foarte atent meciul. Suceava este una dintre echipele puternice al campionatului si daca o tratezi cu superficialitate poti sa ai surprise neplacute si chiar sa pierzi la o diferenta mare de scor. Am anihilat punctele lor forte, am facut o repliere buna si pana la urma experienta jucatorilor nostri si-a spus cuvantul. Ma bucur ca toti jucatorii care au intrat au avut un randament pozitiv si cel mai important ca au aratat un caracter de luptator si de invingator. Ii doresc succes echipei din Suceava, care astazi a contribuit la spectacolul handbalistic, iar noi sper sa ne mentinem pe aceiasi linie ca forma sportiva si competitiva”, a spus Aihan Omer.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Experienţa a făcut diferenţa"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*