Exemplu de eficenţă

Ascensiunea echipei locale de handbal, CS Universitatea, a devenit subiect de presa atat pentru ziarele de sport, cat si pentru cele cu profil economic. Directorul sportiv Petru Ghervan a admis in cadrul unui articol publicat in paginile cotidianului “Financiarul”, ca gruparea suceveana este “cel mai eficent club din Romania”, luand in calcul raportul dintre investitiile efectuate si performanta obtinuta.

Calificarea in finala Cupei Challenge a adus un plus de experienta atat la nivelul lotului cat si in plan administrativ, participarea in aceasta competitie mezina a cupelor europene fiind – in opinia oficialului bucovinean – o etapa necesara pentru obtinerea unor performante mai mari.

Petru Ghervan a estimat totodata ca bugetul asigurat de municipalitate pentru anul 2009 se situeaza intre 1,2 si 1,5 milioane de lei, suma la care se vor adauga contributii substantiale ale sponsorilor. In acest sens, tehnicianul studentilor a tinut sa precizeze ca legislatia fiscala din tara noastra nu indeamna in acest moment companiile private catre sponsorizarea sportului, aceasta fiind principala piedica in calea unor performante similare echipelor de handbal din Germania sau Spania.

Citeste articolul din “Financiarul”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Exemplu de eficenţă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*