EXCLUSIV| Foresta se prezintă la Afumați

Conducerea Forestei a hotarat in urma cu cateva minute ca echipa sa faca deplasarea la Afumati pentru meciul programat sambata, de la ora 11:00, in etapa a 34-a din Liga a 2-a.

Din informatiile pe care le avem, decizia „galben-verzilor” vine la insistentele Federatiei, care a promis sa ii ajute pe suceveni cu cazarea la Mogosoaia. In acelasi timp, firma TARSIN ofera gratuit transportul. In aceste conditii, conducerii clubului din Areni nu i-a ramas decat sa stranga suficienti jucatori pentru aceasta deplasare. Primii dintre acestia au ajuns deja la stadion.

Andrei Ciutac: „In ciuda situatiei incerte din ultimele zile am luat hotararea sa respectam competitia si sa facem deplasarea la Afumati. Mutumim pentru ajutor firmei Tarsin si conducerii FRF!”

Vom reveni cu mai multe informatii!

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

4 Comentarii

  1. MULTUMIM FRF SI DOMNULUI BURLEANU !!si voi jucători si noi suporterii mergem fffffoarte mult pentru ca FORESTA sa trăiască !Am ramas singura echipă din MOLDOVA din liga 2 si trebuie sa continuam ! si sponsorii care a-ti fost pana acuma langa echipa in numele lui lDUMNEZEU sa o iubiti cu adevărat /.SANATATE .

  2. Si acum daca jucatorii vor avea caracter vor juca fotbal si se va prezenta tot lotul la meci cu exceptia celor accidentati.Atata timp cat altii fac un efort sa se dispute meciul ar fi normal ca si jucatorii sa se prezinte la meci si sa faca un meci bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *