UPDATE| Primăria a alocat 225.000 de lei pentru închirierea nocturnei

UPDATE| 100% meciul dintre Foresta Suceava și Steaua București se va juca la Suceava! Primăria a aprobat astazi alocarea sumei de 225.000 de lei (aproximativ 50.000 de euro) pentru inchirierea unei instalatii de nocturna mobila. Cel mai probabil, pretul unui bilet de intrare va fi intre 30-50 de lei, in functie de locul pe stadion! Vom reveni cu amanunte!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Primarul Ion Lungu va propune in sedinta extraordinara a Consiliului Local de vineri alocarea sumei de 225.000 de lei pentru clubul de fotbal Foresta Suceava, in vederea organizarii meciului din Cupa Romaniei cu Steaua Bucuresti. Banii ar urma sa fie virati in cadrul unei asocieri pentru promovarea imaginii Municipiului Suceava.

Conform proiectului pregatit de Ion Lungu, cei 225.000 de lei ar urma sa acopere cheltuielile cu inchirierea instalatiei de iluminat, inclusiv asistenta tehnica. De cealalta parte, echipa de fotbal urmeaza sa aiba o contributie proprie reprezentand cel putin 10% din suma venita de la Primarie.

 

Foresta Suceava si Steaua Bucuresti se vor intalni in saisprezecimile de finala ale Cupei Romaniei. La solicitarea celor de la Pro TV, postul care va transmite meciul in direct, formatia suceveana va infrunta vicecampioana Romaniei, joi, 27 octombrie, de la ora 21.30, in nocturna.

Exit mobile version