Exclusi din campionat

Comisia de Disciplina a Asociatiei Judetene de Fotbal a hotarat in cadrul sedintei de azi excluderea gruparii Scoala de Fotbal Radauti din campionat. Forul fotbalistic judetean si motivat decizia prin neprezentarile repetate pe care le-au acumulat echipele patronate de Cristian Morosan atat in campionatul Ligii a V-a cat si in cel destinat juniorilor C.

La aceste forfaituri se adauga datorii de circa 3.000 de lei pe care clubul radautean le are de achitat catre AJF Suceava. In urma deciziei, Scoala de Fotbal nu va mai fi programata in ultimele etape ale actualului sezon, urmand sa piarda toate jocurile ramase pana la final cu scorul de 0-3.

Aflat in aceste zile in Franta, unde a participat la un turneu de meciuri amicale la Valenciennes, Cristian Morosan a evitat sa comenteze in vreun fel excluderea Scolii de Fotbal Radauti din campionatele judetene. Intr-o situatie asemanatoare se afla si echipa Forestierul Frumosu, aceasta fiind exclusa din Liga a V-a, dupa ce a inaintat o adresa catre AJF Suceava prin care a solicitat neprogramarea in ultimele jocuri de campionat din pricina lipsei resurselor financiare.

Exit mobile version