Evoluţii bune la Brăila

Adrian Botusan

Pugiliştii clubului CSM Suceava au făcut o figură frumoasă la Cupa României pentru seniori. Competiţia s-a desfăşurat pe parcursul acestei săptămâni la Brăila şi a reunit la start peste 100 de sportivi din ţară.

Clubul CSM Suceava a fost reprezentat la Cupa României de Adrian Botuşan, Ionuţ Nechita şi Ionuţ Vornicu. Deşi lipsiţi de experienţă, Botuşan şi Nechita fiind chiar în primul an de seniorat, boxerii antrenaţi de Andu Vornicu s-au descurcat onorabil.

Vornicu si Botusan La categoria 56 de kilograme, Ionuţ Vornicu (foto stânga) a cedat în faţa medaliatului de la Box Club Simion, Florin Bujor. La 64 de kilograme, Adrian Botuşan (foto dreapta) a luptat de la egal la egal cu multiplul campion naţional Florentin Niculescu, fiind învins de pugilistul în vârstă de 28 de ani după trei reprize. Ultimul sucevean intrat pe ring a fost Ionuţ Nechita, care a cedat joi în faţa campionului european Andrei Arădoaie, în cadrul categoriei 81 de kilograme.

“Toţi trei au făcut o figură frumoasă şi sunt mulţumit de ei. În special sunt mulţumit de prestaţia lui Adrian Botuşan, care a făcut un meci foarte bun cu Niculescu, un multiplu campion naţional. Ţinând cont că am început să lucrez cu Botuşan de doar doi ani şi jumătate, este greu să avem pretenţii împotriva unui adversar cu 15 ani de experienţă în spate. Oricum, evoluţia lui a stârnit interesul unor reprezentanţi ai cluburilor importante din ţară. A fost o experienţă din care am învăţat multe lucruri. Mulţumesc Primăriei Suceava şi domnului George Turtureanu pentru susţinere şi băieţilor pentru ambiţia cu care au luptat”, a declarat antrenorul Andu Vornicu.

Pugiliştii suceveni se pregătesc acum pentru Campionatul Naţional de juniori. Clubul CSM Suceava va fi reprezentat de patru sportivi la competiţia care se va desfăşura în perioada 8-15 martie, la Buzau.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Evoluţii bune la Brăila"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*