Evenimente în Galleria Suceava

Sâmbătă, 23 Octombrie, de la ora 11.30, Compania de Teatru pentru Copii și Tineret “New Talents” va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Mall, piesa ‘Greierele şi furnica’. După program, alături de Lucian Dragotă, copii se vor distra în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Iată care sunt şi celelalte evenimente organizate în această săptămână la Galleria Suceava:

Adventure Land, cel mai renumit parc de distracţii din România vine în weekend la Galleria Suceava

În perioada 5-7 noiembrie 2010, Galleria Suceava vă invită să vă distraţi în cadrul Adventure Land, parcul de distracţie special amenajat în parcarea complexului comercial. Toţi vizitatorii se vor putea bucura GRATUIT de Hollywood Express, FreeStyle, Helicopterul Aviator, Trenuleţul pentru copii, Filme la Cinebank, Box Machine sau Fotball Kick, dar şi de meniuri de mici şi vin fiert, vată de zahăr pe băţ sau băuturi răcoritoare în cadrul locurilor special amenajate.

Paleta de culoare, expoziție de pictură la Galleria Suceava

Începând cu data de joi, 4 noiembrie 2010, Galleria Suceava vă invită să vizitați expoziția de pictură “Paleta de culoare” a cunoscutului pictor sucevean Siminiuc Anghel – Vasile. Născut în 1949, în Suceava, Siminiuc Anghel – Vasile a absolvit Liceul Pedagogic şi Şcoala de Artă Suceava şi este membru al Uniunii Artiştilor Plastici Profesionişti din România. A avut numeroase expoziţii personale de pictură şi grafică în oraşele: Suceava, Rădăuţi, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Iaşi şi Dossa (Italia) şi a participat cu lucrări de grafică şi pictură la expoziţiile organizate de filiala Uniunii Artiştilor Plastici Profesionişti Suceava la Cernauţi, Paris, şi în S.U.A., precum şi în ţară, la Arad, Bacău, Piatra Neamţ, Bucureşti, Vaslui şi Suceava.

Printre premiile şi distincţiile obţinute de cunoscutul pictor sucevean se numără: 1987 şi 1989 Premiul II etapa Republicană “Cântarea României”, 1990 Premiul III Salonul de toamnă al artiştilor plastici amatori Suceava, 1997 Menţiune Fundaţia Culturală Bucovina, iar în anul 2001 Premiul special pentru grafică “Lascăr Viorel”.
Expoziția de pictură cuprinde un număr de 22 de opere şi poate fi vizitată gratuit, zilnic de la orele 10.00 până la ora 22.00, în cadrul spațiului special amenajat de la parterul complexului Galleria Suceava.

Vernisajul expoziţiei va avea loc în ziua de joi, 4 noiembrie 2010, la ora 17.00. Vă aşteptăm!

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini şi din picioare ca şi cum pielea i-ar fi devorată de cele mai straşnice furnici. Da, poţi dansa!

Galleria Mall Suceava, vă invită în fiecare zi de septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30 la “Lecții de dans gratuite” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ). Lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Ora de poveste, program zilnic dedicat copiilor

Până la sfârşitul acestui an, în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall invită copii, bonele, părinţii şi bunicii la “Ora de poveste”. O oră specială, în care un cititior aparte va conduce auditoriul în lumea imaginară a poveştilor nemuritoare. Personaje din lumea de poveste, te aşteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Evenimente în Galleria Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*