Euroski Family Camp

Știm cât de mult contează ca micuții ce pătrund pentru prima dată în tainele schiului alpin, să fie îndrumați de specialiști în domeniu și să progreseze efectiv pe pârtie. Știm cât de important este ca părinții lor să le împărtășească bucuria și să se simtă minunat alături de ei pe pârtia de schi. Euroski vă propune un program de tabără în care părinții sunt aproape de copii, învață și se distrează alături de ei. Tabăra de schi Euroski Family Camp este un serviciu inovator pe care îl punem la dispoziția dumneavoastră.

Perioade de tabără (2011): 9 – 14 ianuarie; 13 – 18 februarie.
Locația: Vatra Dornei (pârtia de schi PARC).
Target: Copii începători (5-8 ani) + părinții acestora (pentru adulți nu există limită de vârstă).
Servicii: Cazare în hotel 3 stele la baza pârtiei de schi (camere duble, TV, baie), pensiune completă (3 mese pe zi), școală de schi cu program dimineața / dupămasa (4 ore – grupuri de max. 10 cursanți), concurs schi cu decernare de diplome, CD cu cele mai frumoase momente, skipass pe durata programului de curs, acces piscină încălzită în incinta hotelului, monitori de schi atestați pentru grupele de copii / grupele de adulți.
Condiții de înscriere: Copiii (5 – 7 ani) trebuie să fie însoțiți de cel puțin un părinte / tutore legal; Prezentarea adeverinței medicale cu mențiunea APT TABĂRĂ SCHI este obligatorie. Casca de schi este obligatorie pentru copii. Tariful nu include închiriere echipament schi, skipass suplimentar, asigurare în caz de accidente.
Detalii și rezervări la ski@euroski.ro.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Euroski Family Camp"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*