Etapă favorabilă gazdelor în Liga a 4-a

Viitorul Liteni este singura echipă care a câștigat în deplasare în etapa a XII-a a Ligii a IV-a, campioana en-titre reușind să se impună pe terenul Minerului Iacobeni, cu scorul de 6-4, prin golurile marcate de Scutariu (3), Gheorghiciuc, Nuțescu și Lungu.

FC Şoimii Gura Humorului a rămas în fotoliul lider al clasamentului, după ce a trecut pe teren propriu, de Rarău Câmpulung Moldovenesc, cu scorul de 5-0, prin reușitele semnate de Kuruc (2), Bîgu (2) și Luchian.

Juniorul Salcea se menține la două puncte în spatele primei clasate, după ce a câștigat, pe terenul de la LPS, în fața celor de Şomuzul Preutești, cu scorul de 4-0, prin golurile înscrise de Moloce, Barbir, R. Tomescu și Şandru.

Juniorul Suceava a urcat pe podium, după ce a învins, pe stadionul din Ițcani, formația Bradul Putna, cu scorul de 4-0, prin hattrickul lui R. Ciornei și golul lui Stîncă.

În celelalte meciuri ale rundei, Moldova Drăgușeni a câștigat în fața Forestierului Frumosu, cu scorul de 5-2, prin reușitele lui Nechitoaia (3) și Niță, Progresul Frătăuții Vechi a trecut de Sporting Poieni Solca, cu 4-1, prin golurile lui Lelcu (3) și Romaș, în timp ce Recolta Fântânele a bifat prima victorie pe teren, 3-0 cu Bucovina Dărmănești.

Clasamentul Ligii a 4-a dupa 12 etape
Clasamentul Ligii a 4-a dupa 12 etape

Rezultatele etapei a XII-a:

Juniorul Suceava – Bradul Putna: 4-0

Moldova Drăgușeni – Forestierul Frumosu: 5-2

Recolta Fântânele – Bucovina Dărmănești: 3-0

Şoimii Gura Humorului – Rarău Câmpulung Moldovenesc: 5-0

Progresul Frătăuții Vechi – Sporting Poieni Solca: 4-1

Juniorul Salcea – Şomuzul Preutești: 4-0

Minerul Iacobeni – Viitorul Liteni: 4-6.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *