„Este trista o asemenea veste”

Vestea desfiintarii Cetatii a ajuns si la urechile conducerii echipei locale de handbal. Directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan, s-a declarat mahnit de incetarea activitatii pe Areni.

“Oricand este trista o asemenea veste si ar trebui sa evitam astfel de lucruri indiferent ce ramuri de sport practicam. Si noi suntem intr-o situatie mai dificila pentru ca au venit toate cheltuielile legate de cupe europene si deplasari dese si lungi. Am intrat intr-un ritm asemanator cu cel de anul trecut si nu ne mai vedem capul de probleme de handbal propriu-zis. In momentul in care finantarea scartie problemele incep sa fie tot mai evidente, dar sper sa nu ajunga pana la echipa. Trebuie sa mentinem un climat bun”, a declarat Petru Ghervan.

Petru Ghervan a precizat ca la Universitatea nu exista probleme legate de datorii catre Directia Generala a Finantelor Publice, singurele restante financiare fiind fata de jucatori: “Noi doar la jucatori avem datorii in momentul de fata. Suntem organizati si intr-un alt mod, suntem institutie a Ministerului Educatiei in parteneriat cu institutiile locale si in aceste conditii nu putem avea probleme. Suntem sub control tot timpul pentru ca facem situatii temporare, situatii de final, balante trimestriale si nu putem avea probleme cu Fiscul”.

Cat priveste cele 10 miliarde pe care Primaria le-a alocat fotbalului, Petru Ghervan, a evitat sa comenteze o eventuala redirectionare a acestor bani catre alte sporturi.

“Discutii referitoare la atragerea unei sume mai mari de la Primarie nu pot purta acum. Eu pot doar sa insist in a obtine performanta pentru ca performanta sa determine finantare. De fapt, acesta a fost si motivul pentru care am fost finantati in ultimii 2-3 ani”, a conchis directorul tehnic al Universitatii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Este trista o asemenea veste”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*