Este o tragedie !!!

Pivotul naţionalei României de handbal masculin, Marian Cozma, a murit azi noapte în Ungaria, înjunghiat în inimă. Antrenor secund al Echipei Nationale, profesorul Petru Ghervan a rămas stupefiat la aflarea veştii.

“M-a sunat dimineaţă Rareş Jurcă, prietenul cel mai bun al lui Marian, şi mi-a spus ce s-a intamplat. Este o tragedie ! Am stat în urmă cu două săptămâni cu el şi era un tânăr deosebit, cu un viitor strălucit în faţă. Nu îmi vine să cred ce a apărut in presă la adresa lui. Nu este adevărat ca vroia să renunţe la Naţionala României. Ce se mai poate spune ? Îl cunoşteam foarte bine pe tatal său, Petre Cozma, cu care am fost coleg la lotul naţional de juniori al României. Din păcate, lumea sportului nu este suficient de detaşată de pătura de jos a societăţii. Asta este lumea în care trăim şi din păcate nu se face nimic pentru a evita astfel de tragedii” a declarat directorul tehnic al Universităţii, Petru Ghervan.

La rândul său, antrenorul Universităţii, Leonard Bibirig, a rămas şocat la aflarea ştirii că fostul său coleg de la Dinamo, a încetat din viaţă după ce a fost înjunghiat în inimă de un grup de rromi.

“Nu se poate aşa ceva! Nu pot să cred că este adevărat! Aoleuuu, nu creeed! Nu am cuvinte, nu pot să cred că este real. Am jucat împreună la Dinamo, am jucat mulţi ani. A fost un om deosebit şi un coleg de excepţie. Sînt şocat, nu pot să spun nimic. Am început ziua cu cea mai proastă veste pe care puteam să o primesc!” a spus Bibirig pentru gsp.ro.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *