Eric: „Aici pot progresa”

“Am ales Suceava pentru că aici pot progresa”. Aceasta este declaraţia primului stranier din lotul Universitătii, luxemburghezul Eric Schroeder. Pivotul în vârstă de 22 de ani este încântat, totodată, de susţinerea noilor săi colegi.

“Am ales Suceava pentru ca aici pot progresa, avand in vedere ca facem 8-9 antrenamente pe saptamana, fata de cele 5-6 pe care le faceam in liga secunda din Germania. Imi place Suceava, am vizitat in ultimele zile orasul si este foarte dragut locul. De cand am sosit aici, toata lumea m-a sustinut si a incercat sa ma motiveze si asta m-a facut sa ma simt confortabil”, a marturisit Eric Schroeder.

Aflat la final de contract cu Universitatea, Adi Mitrea si-a prelungit intelegerea si cu gandul la Cupa Challenge. Extrema stanga spera ca echipa suceveana nu va resimti foarte mult plecarile celor patru jucatori.

“Am ales sa raman la Suceava atat din patriotism local, cat si pentru familie. A contat foarte mult si faptul ca urma sa joc intr-o cupa europeana si imi era greu sa parasesc echipa dupa o munca de un an de zile. Sigur ca am pierdut din experienta odata cu plecarea celor patru jucatori importanti, dar poate ca tinerii care vor veni vor reusi sa faca o figura frumoasa”, a spus Adi Mitrea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Eric: „Aici pot progresa”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*