Englezul Richard Bailey Kyle, în probe la Rapid Suceava. Urmează doi bulgari şi doi croaţi!

Richard Bailey Kyle

Rapid CFR caută să se întărească pe ultima sută de metri pentru a scăpa de o retrogradare ruşinoasă în Liga a III-a. Alarmată de seria de 16 meciuri consecutive fără victorie în campionat, conducerea grupării sucevene a contactat în ultimele zile mai mulţi impresari care ar putea aduce jucători liberi de contract pe Areni. Iar primul sosit sub comanda antrenorului CosteI Ilie este englezul Richard Bailey Kyle.

În vârstă de 23 de ani, Richard Bailey Kyle evoluează pe postul de fundaş central, la marcaj, iar în ultimele sezoane a îmbrăcat tricoul mai multor formaţii din ligile inferioare ale campionatului englez.

Pe lista jucătorilor străini care ar putea ajunge în aceste zile la Suceava, prin intermediul impresarului Eutin Bojic se mai află doi bulgari şi doi croaţi. “În această perioadă, este destul de greu să găsim jucători valoroşi liberi de contract. Ne-ar trebui în special un mijlocaş şi un atacant. I-am cerut domnului Bojin să ne trimită patru-cinci jucători, să-i vedem la câteva antrenamente. Richard e primul. Dacă confirmă, dacă sunt ca valoare peste ce avem noi în acest moment în lot, îi vom legitima în vederea meciului de săptămâna viitoare cu Gloria Buzău”, a precizat noul preşedintele al Consiliului de Administraţie al clubului Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu.

COMENTARII:

7 Comentarii la "Englezul Richard Bailey Kyle, în probe la Rapid Suceava. Urmează doi bulgari şi doi croaţi!"

  1. SA DEA D-ZEU SA FIE VALOROSI ACESTI JUCATORI PENTRU CA AVEM MARE NEVOIE DE JUCATORI DE VALOARE PENTRU MECIURILE DE FOC CARE LE AVEM PENTRU A RAMANE IN LIGA a2a.

  2. Hai sa fim seriosi cu fotbalisti adusi de afara.Joaca ei (nimic)si ai nostri stau pe margine.Sa dea dumnezeu sa fie si buni.

  3. Pentru cunoscatori:acest „impresar”,Eutin Bojin este unul de tot rasul,care a avut grave probleme si cu justitia!In plus e recunoscut pentru escrocheriile facute cu jucatorii africani si cu cei sarbi!RUSINE,caraghiosilor,va mai si laudati???Ce jucatori a adus in Romania,hotul asta de Bojin???Aud!!!!Dar…ma rog,hotul la hot trage si incompetentul la…incompetenti!

  4. CU AI NOSTRI CARE SUNT IN MOMENT NE-AM CONVINS.SA SPERAM CA STRAINII CARE VIN SA NE AJUTE SA SCAPAM DE LOCUL 3 CARE DUCE LA BARAJ SAU MAI RAU(FEREASCA D-ZEU)DE RETROGADAREA DIRECTA.HAI SUCEAVA!! VICTORIE LA PIATRA-NEAMT.

  5. Si ..apropos!Bine ca mi-am amintit…Ia intrebati-l si pe Mircea Negru cine e acest Bojin.La un moment dat,s-a „ocupat” si de cariera lui.

  6. NU MAI PUBLICATI COMENTARII?SPUNETI CA SA STIM!

  7. praf in ochi! nu ai bani sa platesti niste atacanti decenti pentru liga a II-a la care renunti in iarna si aduci mai buni din bulgaria??? pentru astia sunt bani?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*