Emotii pentru prima etapa

Pandurii Târgiu Jiu i-a impresionat pe handbaliştii suceveni în amicalul de la Chiajna. Cu o săptămână înainte de confruntarea din prima etapă a Ligii Naţionale, “studenţii” îşi fac griji în ceea ce priveşte şansele lor în faţa echipei lui Vasile Stângă.

Campania de transferuri a echipei gorjene l-a suprins pe portarul Universităţii, Iulian Andrei. Acesta mizează însă pe faptul că relaţiile de joc la Pandurii nu sunt încă puse la punct.

“Si-au facut o echipa foarte puternica, pentru ca au adus jucatori foarte buni. Noi ne bazam pe faptul ca nu formeaza inca o echipa omogena. Si-au adus sase jucatori noi si au plecat altii. Pe acest lucru ne bazam cel mai mult”, a marturisit Iulian Andrei.

Noua faţă a echipei din Târgu Jiu l-a luat prin suprindere şi pe Cristian Adomnicăi. Interul dreapta asigură totuţi că gorjenii nu vor avea viaţă uşoară în meciul cu Universitatea.

“Echipa este una buna, dar nici noi nu suntem atat de slabi. Asteptam sa vina meciul si atunci vom spune mai multe in teren”, a spus Cristian Adomnicai.

Una peste alta, handbaliştii suceveni recunosc că s-au cam plictisit de amicale şi îşi doresc să intre cât mai repede în febra meciurilor oficiale.

“Este adevarat ca asteptam sa inceapa cat mai repede campionatul. Este mai placut sa joci pe puncte”, a conchis portarul Iulian Andrei.

Universitatea va întâlni Pandurii Târgu Jiu, sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 18:00.

Exit mobile version