Elisabeta Lipă, la Suceava

Oaspeţi de seamă, luni, la sediul Direcţiei pentru Sport a judeţului Suceava. La sala de protocol a instituţiei au fost prezente trei dintre componentele Generaţiei de Aur a canotajului românesc, în frunte cu Elisabeta Lipa.

Multipla campioană olimpică candidează pentru funcţia de preşedinte a Federaţiei Române de Canotaj şi a venit la Suceava pentru a-şi promova programul managerial. Elisabeta Lipă a fost însoţită de fostele sale colege de echipaj, Doina Ignat şi Viorica Susanu. Mesajul campioanei olimpice a fost foarte clar.

“Ne bazăm că o dată la patru ani revin sportivele consacrate, ca să nu zic „babele” şi salvează România cu câteva medalii iar Federaţia mai trăieşte patru ani. Având rezultate, devine o Federaţie puternică şi cu bani, însă resursele financiare nu sunt folosite într-un scop util canotajului. S-au înfiinţat aceste centre de juniori dar nu se pun suficient bazele în dezvoltarea canotajului juvenil. Un lucru este clar: nu mai putem sta şi să aşteptăm ca tot sportivele consacrate dă salveze canotajul românesc” a afirmat Elisabeta Lipă.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *