Eliodor cel optimist

Antrenorul echipei Dinamo Bucuresti, Eliodor Voica este o fire optimista. Acest lucru a putut fi sesizat la partida cu Universitatea, atunci cand, cu doar cateva minute inainte de finalul meciului, tehnicianul oaspetilor continua sa spere la o victorie a echipei sale.

La scorul de 26-20 in favoarea Universitatii, Eliodor Voica a intrat in discutatii cu cativa spectatori aflati in prejma bancii de rezerva a “cainilor”. Desi suporterii suceveni incepusera deja sa sarbatoareasca victoria favoritilor, antrenorul echipei Dinamo i-a indemnat la calm. “Cand jucam eu nu puteam sa intoarcem o diferenta de 6 goluri, insa acum orice este posibil. Handbalul se joaca in viteza mult mai mare si daca ai un psihic puternic poti sa revii in avantaj si in doua minute” a spus Voica.

In cele din urma, diferenta de sase goluri s-a mentinut pana la final, astfel ca antrenorul dinamovistilor nu a putut decat sa felicite adversarii: “Doresc sa felicit echipa suceveana care a fost net superioara la toate capitolele. Poate si pregatirea fizică a facut diferenta. Ramane sa analizam acest joc si sa vedem ce am gresit”.

Exit mobile version