Eliodor cel optimist

Antrenorul echipei Dinamo Bucuresti, Eliodor Voica este o fire optimista. Acest lucru a putut fi sesizat la partida cu Universitatea, atunci cand, cu doar cateva minute inainte de finalul meciului, tehnicianul oaspetilor continua sa spere la o victorie a echipei sale.

La scorul de 26-20 in favoarea Universitatii, Eliodor Voica a intrat in discutatii cu cativa spectatori aflati in prejma bancii de rezerva a “cainilor”. Desi suporterii suceveni incepusera deja sa sarbatoareasca victoria favoritilor, antrenorul echipei Dinamo i-a indemnat la calm. “Cand jucam eu nu puteam sa intoarcem o diferenta de 6 goluri, insa acum orice este posibil. Handbalul se joaca in viteza mult mai mare si daca ai un psihic puternic poti sa revii in avantaj si in doua minute” a spus Voica.

In cele din urma, diferenta de sase goluri s-a mentinut pana la final, astfel ca antrenorul dinamovistilor nu a putut decat sa felicite adversarii: “Doresc sa felicit echipa suceveana care a fost net superioara la toate capitolele. Poate si pregatirea fizică a facut diferenta. Ramane sa analizam acest joc si sa vedem ce am gresit”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *