Eliminările au rupt echilibrul

Antrenorul principal Stelian Bursuc a pus infrangerea de la Resita pe seama tineretii handbalistilor Universitatii si a momentului psihologic petrecut in minutul 49, la scorul de 18-18, cand, pe fondul unei superioritati de doi oameni in teren, HC Caras Severin a marcat de patru ori consecutiv si a scapat decisiv in castigatoare.

Partida de la Reşiţa a fost una echilibrată, în care am condus şi noi la începutul reprizei secunde. In minutul 49, s-a consumat insa un moment psihologic important, când era egal şi am primit două eliminări, iar pe acea inferioritate am primit patru goluri consecutive. În fine, tinerţea jucătorilor noştri a fost întrecută de experienţa jucătorilor din Reşiţa, dorinţa noastră nu a fost îndeajuns din păcate. Mergem înainte cu aceşti tineri şi ne dorim să progreseze şi să aibă evoluţii constant bune atat în deplasare, cât şi acasă” , a declarat antrenorul Stelian Bursuc, citat de colegii de la www.handbalvolei.ro.

Momentul de ruptura al jocului consumat dupa jumatate reprizei secunde a fost subliniat si de Gligore Czari, tehnicianul celor de la Caras Severin remarcand si jocul bun facut de cele doua formatii pe faza de aparare.
A fost un duel încleştat, cu multe faze de handbal-spectacol în care apărările celor două echipe şi-au făcut cu prisosinţă datoria. Diferenţa s-a făcut spre finalul meciului, când la scorul de 18-18, sucevenii au primit două eliminări corect acordate în opinia mea şi noi ne-am dus la 22-18“, a spus Gligore Czari.

A fost un meci deosebit de disputat. Vreau să-mi felicit băieţii pentru modul cum au jucat, cum s-au bătut pentru fiecare minge, mai ales pe faza de apărare. Meciurile dintre Reşiţa şi Suceava au fost întotdeauna deosebit de antrenante. Cred că astăzi apărările au fost acolo unde ar fi trebuit să fie meci de meci, drept dovadă si numărul mic de goluri marcate. Am reuşit cât de cât să anihilăm contraatacul Sucevei, o formaţie care joacă în viteză. Din păcate suferim la finalizare, am ajuns în situaţii de unu la unu cu portarul şi nu am reuşit să dăm gol“, a mai spus Gligore Czari, pentru www.arenabanateana.ro.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *