Eliminat din primul tur

Suceveanul Alexandru Marasin a fost eliminat încă din primul tur al turneului de tenis Futures, care are loc la Cluj Napoca. Tenismenul sucevean a cedat în trei seturi partida susţinută în compania lui Laurenţiu Gavrilă.

Circuitul “Futures România” a ajuns la turneul cu numărul 6. Din păcate, Alexandru Marasin a înregistrat la concursul din Ardeal, cea mai slabă performanţă de până acum, părăsind competiţia după primul meci. Tenismenul sucevean l-a întâlnit în prima fază a calificărilor pe bucureşteanul Laurenţiu Gavrilă, sportiv în compania căruia pornea cu şansa a doua. Marasin a cedat primul set cu 3-6 şi s-a impus în al doilea cu 7-5. Experienţa lui Gravilă şi-a spus însă cuvântul, acesta reuşind să câştige setul 3 cu 6-2. Premiile totale ale concursului de la Cluj Napoca sunt în valoare de 10.000 de euro.

Turneele Futures sunt organizate de cluburile afiliate la Federaţia de Tenis şi reprezintă sursa principală pentru tinerii jucători să câştige puncte ATP. Intrarea pe tabloul principal se face în funcţie de poziţia din clasament sau dacă se trece de tururile din calificări. Până acum, Alexandru Marasin a disputat 15 meciuri, din care a câştigat 9 şi a pierdut 6.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *