“Eliminarea Franţei nu ne avantajează”

Eliminarea prematură a naţionalei Franţei de la Campionatul Mondial dezavantajează România. Aceasta este părerea internaţionalului Dorin Goian, care a mărturisit şi ce formaţii de la turneul final l-au impresionat.

Dorin Goian regretă că nu a putut participa la Campionatul Mondial, însă evită să se pronunţe dacă România ar fi făcut o figură mai frumoasă decât Franţa sau Serbia.

“Nu putem spune că ne-am fi descurcat mai bine decât Franţa sau decât altă echipă de la Mondial. Este clar, totuşi, că eliminarea lor nu ne avantajeaza în perspectiva următoarei campanii de calificare. Se vor schimba multe la ei şi cred că se vor schimba în bine. Franţa are mulţi jucători de valoare şi cred că cei care vor veni în loc se vor comporta foarte bine”, a spus Goian.

Fundaşul lui Palermo nu are o favorită la turneul final din Africa de Sud, însă îi plac două echipe.

“Nu pot să spun că ţin cu o echipă în mod special. Argentina şi Germania mi s-au părut, însă, mai bune din toate punctele de vedere”, a conchis Goian.

Echipa Naţională va debuta în preliminariile pentru Euro 2012 contra Albaniei. Partida va avea loc pe 3 septembrie, la Piatra Neamţ.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *