Egali cu zero

Cetatea a remizat astazi, scor 0-0, pe terenul ultimei clasate, CSM Rimnicu Sarat, in penultima etapa a turului esalonului secund. Desfasurata in zona rosie a retrogradarii, confruntarea a consemnat un joc de nivelul ligii judetene, cu lacune grave la finalizare si executii defectuoase de ambele parti.

Prima repriza a fost dominata de trupa lui Ioan Radu, forcingul de inceput al “alb-albastrilor” aducand trei ocazii la poarta lui Budur. Scapat singur cu goalkeperul advers, Palimaru si-a trecut in cont prima ocazie a meciului in minutul 3, sutul acestuia trecand la o palma de bara. Trei minute mai tarziu, Homneac a ratat sansa deschiderii scorului, reluarea capitanului sucevean fiind respinsa in extremis de sub transversala de Budur. Cetatea si-a incheiat aventura ofensiva din jumatatea buzoienilor inca din minutul 10, cand Azaharioaie a sutat din marginea careului pe langa poarta.

Oaspetii au evoluat dupa aceiasi partitura si dupa pauza. Semeghin a executat perfect o lovitura de colt, brazileanul Tomaz a reluat cu capul spre poarta, dar mingea a fost respinsa in ultimul moment de Scarlat. Fortati de huiduielile propriilor suporteri, rimnicerii au iesit la cutie in ultima jumatate de ora de joc, cand Ionita si Dragan au fortat victoria gazdelor prin cateva suturi ramase insa fara adresa. Finalul s-a jucat pe contre, dar acelasi Semeghin nu a nimerit cadrul portii gazdelor in minute de prelungire si Cetatea incheie turul fara victorie in deplasare, dar cu opt egaluri la activ.

CSM Rîmnicu Sărat: Budur – Tirila, C. Pusca, Scarlat – Cristofan, Dragan, Miron (Dragos ’55), M. Pusca, Schwartz – Sagna (Nica ’50), Ionita (Anton ’75). Antrenor: Mihai Ciobanu.

Cetatea Suceava: Satco – Bernard, Plecanciuc, Feraru – Semeghin, Tomaz, Homneac, Negru (Andries ’59), Azaharioaiei – Gonţa (Apetri ’46), Pălimaru. Antrenor: Ioan Radu.

CLASAMENT

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Egali cu zero"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*