Egal pentru CSU Suceava

Handbalistii suceveni s-au comportat mult mai bine in cel de-al doilea amical pe care l-au jucat in fata liderului HC Odorhei. Universitatea a condus pe tabela de marcaj pe intreg parcursul celor 60 de minute, si doar nesansa a facut ca meciul sa se termine la egalitate, scor 35-35.

Oaspetii au parut de nerecunoscut in primele secvente ale meciului. Handbalistii lui Leonard Bibirig nu i-au iertat, iar dupa 15 minute Universitatea avea un avantaj de 6 goluri, scor 12-6. HC Odorhei s-a apropiat peste 5 minute la doar doua goluri, 13-11, insa sucevenii au replicat prompt si prima repriza s-a incheiat cu scorul de 20-16. In partea secunda a jocului “studentii” au continuat sa tina liderul la respect, oaspetii nereusind sa se apropie la mai putin de doua goluri. Soarta meciului s-a decis in ultimele 5 minute ale partidei. Universitatea conducea cu scorul de 34-29 in minutul 54, moment in care oaspetii au punctat de patru ori consecutiv si s-au apropiat la un singur gol. Sucevenii au mai marcat o data, dar in ultimele secvente, jucatorii lui Vlad Caba au punctat in doua randuri, iar scorul final a fost 35-35.

CSU Suceava: Mitrea(7 goluri), Dediu(7), Gavriloaia(5), Chiruţ(3), Adomnicăi(3), Şerban(3), Şoldănescu(2), Pancu(2), Bursuc(1), Acatrinei(1), Ţuţu(1).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Egal pentru CSU Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*