Egal în ploaie

O minune durează trei etape pe Areni. Cetatea şi-a intrerupt şirul victorilor de pe teren propriu, după ce a remizat astăzi, scor 1-1, in compania celor de la CS Buftea.

Prima repriză a oferit puţine faze de poartă celor 1000 de spectatori care au sfidat ploaia pentru a fi alături de “galben-albaştrii”, Negru şi Dumitru fiind la originea singurelor ocazii bifate de trupa lui Ovidiu Murariu pe parcursul primelor 45 de minute. Oaspeţii şi-au făcut simţită prezenţa pe teren la un sfert de oră de la reluare, când veteranul Bogdan Vrăjitoarea primeşte o pasă pe culoar, scapa in viteza din marcaj şi il invinge pe Roheţki cu un şut plasat la colţul lung. Avantajul ilfovenilor de pe tabela a rezistat doar şase minute, Celpan restabilind egalitatea dintr-un penalty acordat după o intervenţie de volei a celor din Buftea. Finalul meciului a consemnat un joc haotic, sucevenii nereuşind să mai găsească drumul spre gol in faţa unei defensive supraaglomerate a oaspeţilor.

Scor final 1-1 şi Cetatea incheie etapa a 24-a deasupra liniei roşii, la trei puncte de ultima clasată, Stiinţa Bacău.

Cetatea: Roheţki – Feraru, Sevaciuc, Bernard – Şuleru, Duman, Onciu, Celpan, Homneac – Negru, Dumitru.
Au mai intrat: Martin, Romaniuc şi Golofca.

CS Buftea: Oghinciuc – Tomozei, Badea, Chiacu, Tutunaru – Dumitrescu, Gheorghiu, Cr. Vlad, Marin – Vrăjitoarea, Păun. Au mai intrat: Marcu, Dorobanţu şi Stan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Egal în ploaie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*