Eşec la trasul cortinei

Universitatea II a incheiat campionatul Diviziei A cu o infrangere. In ultima etapa a sezonului, echipa suceveana a fost invinsa, sambata, cu scorul de 33-37 (15-23), pe terenul formatiei Politehnica Iasi.

Castigatoare a primei serii inca de acum doua saptamani, trupa lui Razvan Bernicu a abordat meciul din Copou cu garnitura secunda, iar iesenii au defilat in primul sfert de ora al jocului, cand s-au distantat la o diferenta de noua goluri, scor 13-4. Pana la pauza, gazdele au continuat sa exceleze prin interventiile portarului Mitrofan si prin golurile marcate de pivotul Oniga, astfel ca finalul primei reprize consemna un avantaj confortabil pentru ieseni, scor 23-15. Desi a echilibrat disputa in partea secunda, pe parcursul careia s-a apropiat si la doua goluri de adversar, Universitatea II a cedat in cele din urma intalnirea, cu 33-37, inregistrand astfel al sasea esec in cele 24 de etape ale sezonului.

Avand in vedere ca aveam asigurat primul loc, nu ne-a interesat prea mult rezultatul meciului de la Iasi. Din acest motiv, am mizat pe o serie de jucatori care au evoluat mai putin, pentru a vedea ce randament dau la nivelul Diviziei A. Am avut parte de o prima repriza mai slaba, dar ne-am revenit dupa pauza, cand am reusit sa ne apropiem si la doua-trei goluri pe tabela”, a spus Razvan Bernicu, care a apreciat campionatul recent incheiat drept unul favorabil echipei sucevene. “Una peste alta, a fost un campionat bun pentru noi. Avem cativa jucatori precum Rosu, Tiganasu, Buga, Bahan, Vele sau Spiridon care au cochetat in ultima perioada cu prima echipa, asa ca putem spune ca sunt perspective pentru viitor”, a mai spus tehnicianul sucevean.

Politehnica Iasi: Mitrofan – Oniga (9 goluri), Sahân (7 goluri), Caciuc (6 goluri), Burdun (5 goluri), Sabau (3 goluri), Ciocoiu (3 goluri), Dumitrache (2 goluri) si Murariu (2 goluri).

Universitatea II Suceava: Petrea (8 goluri), Tarzioru (6 goluri), Vele (4 goluri), Tiganasu (3 goluri), Dumitras (3 goluri), Tosa (3 goluri), Bahan (3 goluri), Buga (1 gol), Smeu (1 gol) si Negruseri (1 gol).

In celelalte jocuri ale ultimei runde, Universitatea Galati s-a impus, cu scorul de 35-31, in fata echipei Stiinta II Bacau, in vreme ce Csm Focsani a invins, cu scorul de 30-21, gruparea Lps Piatra Neamt.

In conditiile in care, Universitatea II Suceava nu are drept de promovare, reprezentanta seriei intai la barajul pentru accederea in Liga Nationala va fi gruparea Hc Vaslui, care se va lupta pentru un loc pe prima scena cu Petrolul Ploiesti. In celalalt baraj se vor confrunta Potaisa Turda si Hcm Fagaras.

Exit mobile version