Ediţia a X-a a Cupei „Moş Crăciun” va aduna la Suceava peste 1.000 de copii

Municipiul Suceava va gazdui in perioada 16-18 decembrie cea de a X-a editie a Cupei “Mos Craciun” la fotbal pentru copii. Organizata de clubul local ACS Juniorul, in parteneriat cu Asociatia Judeteana de Fotbal si Federatia Romana de Fotbal, competitia din acest an va reuni la start un numar record de participante, 74 de formatii urmand sa se infrunte la sase categorii de varsta:  2005, 2006, 2007, 2008, 2009 si 2010. Cupa Mos “Craciun” se va desfasura in trei locatii diferite, balonul de la USV, terenul complexului Zamca si sala LPS.

Iata ca au trecut zece ani de la prima editie si Cupa Mos Craciun a ajuns un turneu de traditie in Romania. In acest an, asteptam peste 1.000 de copii, iar din acest punct de vedere este un record. Chiar am fost nevoiti sa refuzam unele cluburi pentru ca nu mai avem locuri. Vor fi peste 160 de meciuri in trei zile”, a precizat promotorul competitiei, Ciprian Anton.

La editia a X-a a Cupei “Mos Craciun” vor participa si opt cluburi din Republica Moldova, este vorba de Petrocub Chisinau, Dacia Chisinau, FC Ialoveni, FC Buiucani, FC Chisinau, CSS Straseni, Codru Lozova si Sportul Chisinau. Judetul nostru va fi reprezentat in competitie tot de opt cluburi: Juniorul Suceava, Foresta Falticeni, Junior Campulung, Dorna Vatra Dornei, LPS Suceava, Omnia Suceava, Luceafarul Bucovina si ACS Cenizia Radauti.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Ediţia a X-a a Cupei „Moş Crăciun” va aduna la Suceava peste 1.000 de copii"

  1. poate reusiti si voi sa gasiti o metoda sa afisati scorurile la 2-3 ore dupa disputarea efectiva !! e unul din putinele turnee ce nu are aceasta posibilitate ! in ziua de azi cu tehnologia existenta e nevoie de un simplu telefon

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*