Ediția a 6-a a „Cupei Bucovinei”, la final

Sala de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava a găzduit a 6-a ediție a „Cupei Bucovinei” la tenis de masă, turneu de categoria A din cadrul circuitului național AmaTur. La competiția organizată de Asociația Sportivă „Ștefan cel Mare” Suceava, sub coordonarea profesorului Adrian Cojocaru, au participat două sute de sportivi din România, Republica Moldova și Ucraina.

Competiția a fost structurată pe șase categorii valorice: Copii U11, Copii U13, Hobby, Avansați, Open și Elite, în total fiind disputate aproape 700 de meciuri.

La categoria Copii U11, primul loc a fost adjudecat de Iulia Cazac din Republica Moldova, pe locul al doilea s-a clasat Alexander Stanciu din Vatra Dornei, iar pe locul al treilea s-au clasat Bogdan Cimpoeș din Republica Moldova și Elvis Palagheanu din Plopeni.

La Copii U13, competiția a fost câștigată de Eric Pralea din Vatra Dornei care l-a învins în finală pe Damian Cutcovschi din Republica Moldova. Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Paul Cucurigu din Vatra Dornei și Raluca Vlăișan din Vicovu de Jos.

La categoria Hobby, pe primul loc s-a clasat Natalia Cucereavaia din Bălți, Republica Moldova, locul al doilea i-a revenit lui Mihai Gaia din Iași, iar locul al treilea a fost obținut de Nica Chironda și Daria Pavliuc, ambele din Republica Moldova.

Primul loc la categoria Avansați a fost adjudecat de Vitalie Dumitriu din Republica Moldova, medalia de argint i-a revenit lui Timotei Boca din Salcea, iar medaliile de bronz au fost obținute de Narcis Grușcă din Gura Humorului și Remus Mihalache din Plopeni.

Victoria la categoria Open a fost obținută de Matei Bendescu din Iași care l-a învins în finală pe Victor Cazac din Republica Moldova. Podiumul a fost completat de Georgică Vlăișan din Vicovu de Jos și Darius Mirăuță din Moinești.

Medalia de aur la categoria Elite a fost câștigată de Marius Moșneagu din Fălticeni, argintul i-a revenit lui Alexandru Aga din Botoșani, iar bronzul a fost obținut de Cătălin Sumanaru din Iași și Cătălin Albu din Pașcani.

foto & video: StiriSuceava.net

Exit mobile version