Şedinţă la Universitatea

Toţi cei care se ocupă cu destinele clubului Universitatea Suceava se vor întâlni joi într-o şedinţă a Consiliului de Administraţie. În cadrul întrevederii vor fi discutate situaţia financiară a echipei de handbal, strategia pentru sezonul 2010-2011 dar şi alte probleme legate de lotul de jucători.

Rectorul Universitatii, Adrian Graur, primarul Ion Lungu, directorul tehnic Petru Ghervan şi preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, sunt aşteptaţi la şedinţa Consiliului de Administraţie care va avea loc la ora 8:30. În cadrul întâlnirii de joi conducerea Universităţii va analiza obiectivul asumat în acest sezon şi şansele de a fi îndeplinit în condiţiile actuale. În plus, universitarii speră să rezolve problemele legate de susţinerea financiară până la finalul turului. Înaintea acestei şedinţe, primarul Ion Lungu a anunţat că Primăria a virat în contul clubului sucevean 5 miliarde, adică jumătate din suma alocată pentru handbal la începutul anului.

“Aşa cum am mai spus, voi face tot posibilul ca Primaria să achite suma de 10 miliarde promisă Universităţii. Am dat până acum 5 miliarde, rămâne să dăm restul banilor până la sfârşitul anului. Nu este uşor nici pentru noi, dar facem eforturi pentru că vrem să stimulăm performanţa. La echipa de handbal se face performanţă, păcat ca am pierdut la Tîrgu Jiu pentru că puteam rămâne pe primul loc”, a declarat Ion Lungu.

În condiţiile pauzei competiţionale, Chiruţ şi colegii săi vor disputa sâmbătă un joc amical cu echipa a doua a Universităţii. Conducerea clubului sucevean a incercat iniţial perfectarea unui test cu o formaţie din Bucureşti, însă această variantă nu s-a mai concretizat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şedinţă la Universitatea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*