Echipează-te de la Sportsclub!

sportsclub

La drum nou, haine noi! Fie că eşti patron, preşedinte, antrenor, jucător, arbitru, simplu spectator, Sportsclub.ro vine în întâmpinarea ta cu o gama diversificată de echipament sportiv şi accesorii la cele mai mici preţuri din România.

echipament sportsclub 2

Sportsclub.ro este importator şi distribuitor de echipament sportiv pentru fotbal, rugby, volei, box, tenis, baschet, dar şi de încălţăminte şi haine sport. Magazinul on-line se adresează atât cluburilor, asociaţiilor sportive, liceelor şi echipelor de amatori, cât şi individualilor care iubesc mişcarea şi doresc să folosească echipamente sportive de cea mai bună calitate.

echipament sportsclub 1

Sportsclub.ro importă şi distribuie branduri sportive de renume ca Givova, Royal, Masita, Jacko, Patrick, Umbro în zona de echipamente şi accesorii fotbal, basket şi volei, Lonsdale şi Everlast în zona de echipamente pentru box, Adidas, Puma şi Nike în zona de haine şi încălţăminte sport.

echipament sportsclub 3

Intră acum pe www.Sportsclub.ro şi comandă echipamentul dorit! Marea majoritate a produselor se află în stoc şi sunt livrate în termen de 24-48 de ore.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Echipează-te de la Sportsclub!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*