„Echipe de valori apropiate”

In primul meci din cadrul Cupei Municipiului Bacau, handbalistii suceveni vor intalni vineri de la ora 16:00 grecii de la PAOK Salonic. Adversara Universitatii a participat in sezonul trecut al Cupei Challenge fiind eliminata in optimi de Stiinta Bacau. De altfel, la Bacau se vor intalni toate cele 3 echipe care vor reprezenta Romania in Cupa Challenge.

„Va fi un turneu foarte tare, dar eu cred ca este binevenit. Ne putem testa forta cu echipe cu care usntem in lupta directa pentru un loc de cupa europeana. Nu cred ca echipele vor viza castigarea trofeului. Poate doar Bacaul, tinand cont ca joaca in fata propriilor suporteri. In meciurile amicale, fiecare urmareste sa ruleze lotul si sa isi omogenizeze echipa”, a declarat interul dreapta al Universitatii, Cristian Adomnicai.

La randul sau, portarul echipei sucevene, Iulian Andrei, crede ca jocurile vor fi echilibrate, intrucat nicio echipa nu este favorita: „Odorheiul si Bacaul s-au intarit, doar despre PAOK Salonic nu stim nimic. Nu stiu ce echipa ar fi mai puternica. Cred ca toate sunt de valori apropiate.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close