Echipa Romaniei, in semifinale!

Frumoasa aventura a selectionatei de fotbal a imigrantilor romani din Portugalia continua! Romania s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial, unde va intalni Brazilia.

Sambata, 24 iulie, pe Stadionul “1 Dezembro” din Sintra, echipa Romaniei a castigat cu 3-0, prin neprezentarea echipei Marocului, retrasa din competitie in urma scorului de 0-23 inregistrat in primele 20 de minute ale partidei cu selectionata Capului Verde!

Duminica, 25 iulie, pe Stadionul din Lumiar-Lisabona, echipa noastra urma sa intalneasca reprezentativa Angolei, campioana mondiala en-titre. In ciuda tuturor eforturilor depuse de organizatori de a amana acest joc (nu au trimis autocarul dupa echipa Romaniei, au propus o suma de bani echipei Romaniei pentru a accepta amanarea), jucatorii nostri s-au prezentat pe teren la ora fixata, respectiv 15.30, unde au asteptat, impreuna cu brigada de arbitri cele 30 de minute regulamentare. Echipa Angolei nu si-a facut aparitia. In acest fel Romania a castigat cu 3-0, prin neprezentare si va intalni sambata,31 iulie, pe Stadionul Alto de Lumiar, slectionata BRAZILIEI! In cealalta semifinala a zilei, Republica Moldova , care a invins in sferturile de finala Mozambicul cu scorul de 1-0, va intalni Nigeria.

Declaratii dupa meci:

Ioan Anton Hristu, conducatorul delegatiei Romaniei: “Felicit sincer intreaga echipa pentru atitudinea pe care a avut-o pana acum. Rar mi-a fost dat sa vad atata rea-vointa si partinire din partea organizatorilor! Au ajuns pana a ne oferi o suma considerabila numai pentru a juca cu Angola! Comportamentul este specific portughezilor,asa ca atentie cum va purtati cu ei in TARA!”

Costel Amarie,antrenor: “Comportamentul organizatorilor ne-a lasat un gust amar…”

Florinel Bordianu, fost component al Cetatii Suceava(grupele Ovidiu Murariu si Cornel Dirman): “Salutari fostilor mei colegi si profesori! Sper sa devin campion mondial aici in Portugalia! Forza Romania!”

Jorj Mitoi(Turnu Severin), capitanul echipei: “Ma voi bate mereu pentru a apara interesele echipei Romaniei! Comportarea organizatorilor a fost jignitoare la adresa Romaniei. Hai Romaniaaaaa!”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Echipa Romaniei, in semifinale!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*