Echipă nouă de… construcţii

Rapid Suceava va rămâne pentru ceva vreme singura reprezentantă a Sucevei în fotbalul profesionist. Primarul Ion Lungu a dat de înţeles că deocamdată a renunţat la ideea înfiinţării unei noi echipe.

În momentul desfiinţării echipei Cetatea, primarul Ion Lungu a promis că din această vară va fi înfiinţată o nouă echipă care să atace revenirea în fotbalul de performanţă. Întrebat acum ce şanse sunt ca această idee să se materializeze, şeful administraţiei locale a dat de înţeles că altele sunt priorităţile municipalităţii.

“Poate vom face o echipa de constructii, pentru a astupa gropile, pentru a face orasul..”, a glumit Ion Lungu.

Singura echipă de fotbal a Sucevei, Rapid CFR, a primit la sfârşitul săptămânii trecute 500 de milioane de lei vechi din partea Primăriei, reprezentând prima tranşă din cele 3 miliarde destinate de municipalitate în acest an pentru fotbal. În schimb, deşi se pregătesc pentru a treia etapă de campionat, rugbyştii de la CSM Bucovina mai au mult de aşteptat până să vadă vreun ban de la Primărie.

“Echipa de rugby va primi bani de la Primarie atunci cand vor fi indeplinite conditiile de eligibilitate a proiectului. Noi vom relua licitatia, dar cei de la rugby trebuie printre altele sa aiba in cont minim 10% din suma pe care o solicita in proiect”, a mai precizat primarul Sucevei.

În acest an Primăria municipiului Suceava a scos la licitaţie 19,75 miliarde de lei vechi pentru sport, bani proveniţi din fonduri nerambursabile.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *