„E o placere sa joc la Suceava”

Antrenorul Ioan Radu poate rasufla usurat inaintea meciului de maine. Mijlocasul Tomaz Donizete si-a revenit dupa accidentarea suferita marti si este apt pentru meciul cu Sportul.

“Pot juca maine. Am avut niste probleme cu glezna la antrenamente dar acum sunt bine. Despre Sportul am auzit ca este o echipa buna, dar cred ca putem fi mai buni decat ei”, a marturisit Tomaz.

Autor al unui gol in meciul cu Petrolul Ploiesti, brazilianul Cetatii spune ca s-a acomodat repede la Cetatea: “Ma inteleg foarte bine cu colegii si cu domnul antrenor. Nu am avut nicio problema cu acomodarea. Este o placere sa joc din nou la Suceava, pentru ca aici m-am simtit cel mai bine de cand am venit in Romania”.

Jucatorul din Tara Cafelei a adaugat ca nu are preferinte fata de postul pe care il foloseste antrenorul Ioan Radu: “Postul meu este atacant. Eu joc insa acolo unde este nevoie de mine. Imi place in atac, dar si la mijloc”.

Tomaz Donizete are contract cu Cetatea pana la vara, dar spune ca ar putea sa isi prelungeasca intelegerea.

“Din partea mea, imi doresc sa raman la Suceava. Cred ca daca vom continua sa jucam ca in ultimele meciuri, vom ramane in Liga a II-a. Trebuie sa rasplatim publicul, care aici tot timpul a fost frumos”, a incheiat brazilianul.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„E o placere sa joc la Suceava”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*