Dutciuc ameninţă Cetatea

Sorin Dutciuc revine cu ganduri mari acasa. Atacantul sucevean al celor de la FCM Bacau si-a propus in meciul cu Cetatea sa repete isprava de miercuri, cand a marcat golul egalizator al trupei lui Ghita Poenaru in restanta jucata la Snagov si incheiata cu scorul de 1-1.

Suntem foarte motivati sa castigam la Suceava. Dupa cele doua meciuri fara infrangere avem o atmosfera foarte buna in cadrul lotului si nu vrem sa o stricam tocmai pe Areni. Stiu ca ne asteapta un gazon moale, dar nu cred ca acest aspect ne dezavantajeaza, mai ales ca si la Snagov am evoluat pe o suprafata proasta de joc”, a declarat Dutciuc pentru GazetaSv.

Varful oaspetilor spune ca va evolua cu o ambitie aparte in eventualitatea in care va fi trimis in teren din primul minut, mai ales ca isi va intalni fostul antrenor de la Aerostar Bacau, Ioan Radu. “Sigur ca imi doresc sa joc cat mai bine acasa. Nu stiu inca daca voi fi titular, dar vreau sa repet reusita de acum doi ani, cand am marcat impotriva Cetatii pe cand evoluam la Aerostar”, a completat Dutciuc, care a debutat in fotbal in tricoul celor de la Locomotiva Zvoristea.

Delegatia bacauana a ajuns la Suceava in jurul orei 15 si s-a cazat la Pensiunea BiCom din Zamca.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *