Dunărea, o echipă arţăgoasă

Rapid Suceava înfruntă, sâmbătă, Dunărea Galaţi, echipă care ocupă penultimul loc al clasamentului, cu zero puncte după trei partide jucate. Chiar şi asa, antrenorii Ovidiu Murariu şi Bogdan Tudoreanu sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele Rapidului la o victorie.

Antrenorul principal al “ceferiştilor”, Ovidiu Murariu, a urmărit înregistrarea meciului dintre Dunărea Galaţi şi FC Botoşani şi a rămas cu o părere bună despre jocul gazdelor.

“Chiar dacă stăm mai bine în clasament faţă de adversarii de sâmbătă, eu zic că ne aşteaptă un meci destul de greu. Gălăţenii au pierdut ultima partidă de pe teren propriu cu un scor sever, 1-4 cu FC Botoşani, dar am văzut înregistrarea meciului şi am observat că Dunărea este o echipă arţăgoasă şi care pune presiune pe adversar. Sunt convins că după înfrângerile din ultima perioadă, acum au ca obiectiv toate cele trei puncte. Noi ne-am pregătit foarte bine în ultimele două săptămâni, iar optimismul din cadrul echipei şi victoria de la Botoşani ne dau speranţe că vom face un joc de calitate şi vom obţine un rezultat mulţumitor la Galaţi”, a declarat Ovidiu Murariu.

Săptamana aceasta la antrenamentele Rapidului a revenit şi atacantul Sascha Marinkovic, acesta urmând să facă deplasarea la Galaţi. În schimb, sucevenii nu vor putea miza pe Homneac, Semeghin şi Paul Bosancu.

“Revenirea lui Marinkovic este un câştig. Nu este pregătit 100% dar sperăm că, dacă va intra în teren, aportul său va fi decisiv. Nu vor putea juca Semeghin şi Bosancu, două pierderi care vor trebui compensate de jucătorii care îi vor înlocui. Sper ca cei care vor intra în teren să dea dovadă de dăruire şi chiar să îi pună pe gânduri pe cei doi absenţi”, a mai spus Ovidiu Murariu.

La rândul său, Bogdan Tudoreanu este de părere că suspendările lui Semeghin şi Bosancu au venit când nu se putea mai rău.

“Ne va fi greu la Galaţi, în primul rând pentru că lipsesc Semeghin şi Bosancu, jucători care erau într-o formă foarte bună. Cred că vom reuşi să facem modificarile care sunt necesare, să avem un joc bun şi să ne întoarcem măcar cu un punct. Gălăţenii nu au câştigat nici un punct până acum şi vor fi motivaţi să ne învingă, mai ales că ne consideră o echipa mică”, a spus Bogan Tudoreanu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Dunărea, o echipă arţăgoasă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*